Seuraa meitä

ella.koota(a)kallo.fi

044 304 8093

eveliina.sillanpaa(a)kallo.fi

044 515 6900

Ella Koota

Eveliina Sillanpää

Markkinointikompassi auttaa sinua löytämään oikeat markkinointikeinot

Sparrauksessa autamme sinua tekemään suunnitelman tehokkaan markkinoinnin ja asiakkaiden tavoittamisen avuksi

1. Tiivis prosessi.

Selkeän kaavan ja tehokkaan työkalupaketin avulla käyt läpi markkinointistrategian keskeiset osa-alueet ja teet omalle yrityksellesi toimivan markkinointisuunnitelman yhden koulutuspäivän aikana.

2. Asiantuntijat apunasi.

Työkaluun on tiivistetty kahden pitkän linjan markkinoinnin suunnittelijan ja toteuttajan Ella Kootan ja Eveliina Sillanpään yli 10 vuoden osaaminen. Saat heidän osaamisensa avuksesi tehokkaassa muodossa.

3. Opi markkinointia.

Pääset tekemään suunnitelmia itse valmiiden työkalujen ja materiaalien avulla. Samalla opit strategista ajattelua ja suunnittelemaan markkinointiasi tehokkaammin myös tulevaisuudessa.

4. Lopputuloksena tiekartta.

Prosessissa käydään läpi 8 tuloksellisen markkinoinnin ja viestinnän keskeisestä strategista valintaa. Lopputuloksena on valmis suunnitelma, jonka pohjalta markkinointia voi lähteä jatkossa tekemään.

"Markkinointikompassissa autamme sinua rakentamaan yrityksesi markkinoinnille selkeän suunnan, joka ohjaa kenelle, missä ja miten yrityksesi kannattaa markkinoida."

Ota yhteyttä, tehdään yhdessä parempia tuloksia.

Miksi pienikin yritys tarvitsee selkeän strategian
markkinoinnin tueksi?

Hyvä markkinointistrategia on päivittäistä markkinointia ohjaava työkalu, joka helpottaa tekemistä, linjaa valintoja, ohjaa oikeaan suuntaan ja kohdistaa resurssit oikein.

Strategia on kompassi, josta markkinoija voi varmistaa oikean suunnan ja jonka kanssa uskaltaa myös rakentaa omaa polkua tarvitsematta pelätä, että eksyy.

Hyvä strategia

  1. varmistaa, että tehdään oikeita asioita.
  2. selkeyttää ja nopeuttaa arjen markkinointityötä.
  3. säästää rahaa, kun resurssit on kohdistettu oikein.

Selkeä suunnitelma auttaa tekemään oikeita valintoja

Arkinen markkinointi on jatkuvaa valintojen tekemistä: mihin panostetaan, missä ollaan mukana, mitä sanotaan, kuka kirjoittaa, mihin tämä laitetaan, milloin julkaistaan, miltä tämän pitäisi näyttää jne.

Markkinoinnin onnistuminen riippuu siitä, osaako markkinoija tehdä oikeita valintoja.

Markkinointikompassin sparrausprosessissa käyt läpi markkinoinnin tuloksellisuuteen vaikuttavat keskeiset strategiset valinnat ja haet niihin yrityksen tavoitteen kannalta oikeat ratkaisut.

 

Sparrausprosessi selkeyttää:

- Mihin yrityksesi markkinoinnin kannattaa keskittyä?

- Miksi asiakas ostaisi juuri sinun yritykseltäsi?

- Keihin yrityksesi kannattaa markkinoinnissaan panostaa?

- Mistä yrityksesi kannattaa markkinoinnissaan puhua ja miten?

- Millaista markkinointia yrityksesi kannattaa tehdä ja milloin?

- Missä yrityksesi kannattaa markkinoida ja olla läsnä?

Sparrauksen päätteeksi sinulla on kädessäsi kompassi, joka auttaa valitsemaan oikean, tavoitteita kohti vievän reitin.
Sparraus on mahdollisuus saada markkinoinnista parempia tuloksia!

Markkinointikompassin sparrauksessa ei mennä yksittäisten Facebook-päivitysten tasolle, vaan linjataan ensin tärkeää isompaa kuvaa taustalta. Jotta tiedät, missä somekanavissa yrityksen ensinnäkin kannattaa olla, millaista sisältöä niihin tuottaa, mistä puhua ja millaisia päivityksiä julkaista ja milloin.

Markkinointikompassi on suunnattu ensisijassa pienille yrityksille ja yksinyrittäjille, mutta se soveltuu myös sinulle, joka markkinoit ja viestit työssäsi, mutta et ole asian ammattilainen ja koet tarvitsevasi tukea, miten kannattaa toimia. Sparrauksesta saat tueksesi suunnitelman, joka varmistaa, että teet oikeita asioita.