Seuraa meitä

ella.koota(a)kallo.fi

044 304 8093

eveliina.sillanpaa(a)kallo.fi

044 515 6900

Ella Koota

Eveliina Sillanpää

”Kehitimme markkinointikompassin, koska jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tulokselliseen markkinointiin.”

Markkinointikompassin prosessin ja työkalut ovat kehittäneet kokeneet viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset Ella Koota ja Eveliina Sillanpää.

 

Ella

on viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja ja kouluttaja. Ellalla on yli 10 vuoden kokemus kymmenien yritysten markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja erilaisten materiaalien ja sisältöjen toteuttamisesta.

Lue lisää Ellasta.

 

Eveliina

on graafinen suunnittelija ja tehokkaan visuaalisen viestinnän taituri. Eveliina on toiminut 10 vuotta yrittäjänä ja auttanut lukuisia isoja ja pieniä yrityksiä kiteyttämään viestiään ja markkinoimaan paremmin.

Lue lisää Eveliinasta.

Pienetkin yritykset - ja erityisesti ne - tarvitsevat hyvän suunnitelman markkinointinsa tueksi!

Olemme tehneet vuosia töitä markkinoinnin ja viestinnän toteutusten parissa ja huomanneet, että liian suurelta osalta yrityksiä ja yhteisöjä puuttuu selkeä suunta ja täsmällinen käsitys siitä, mitä ollaan tekemässä. Isojakin satsauksia vaan tehdään osaamatta tarkkaan sanoa, mitä kaikella tavoitellaan ja miksi tehdään mitä tehdään. Markkinointipäätösten taustalta uupuu tavoitteet ja niihin perustuva suunnittelu. (Epämääräinen "lisää asiakkaita" ei vielä riitä tuloksellisen tekemisen tavoitteeksi.) Valinnat perustuvat usein siihen, mitä muut tekevät tai mitä on aina totuttu tekemään. Ylipäätään liian usein mietitään vain mitä tehdään ilman, että koskaan on kysytty miksi.

Jotta markkinoinnin panostukset eivät menisi hukkaan, pitäisi osata valita, mitä juuri oman yrityksen kannattaa tehdä, miten ja missä. Pitää tietää miksi tehdään mitä tehdään, mitä haluaa toimillaan saavuttaa ja kenet tavoittaa. Ja sitten valita toteutustapa sen mukaan, että nämä tavoitteet toteutuu.

Tähän tarpeeseen lähdimme kehittämään markkinointikompassia. Jotta jokaisen olisi mahdollista saada markkinointipäätöstensä taustalle ja tekemisensä tueksi selkeä strateginen suunnitelma. Suunnitelma, joka varmistaa, että satsaukset tuottavat myös tulosta.

Haluamme auttaa myös sinua! Otathan yhteyttä.