Team markkinointikompassi, August 14 2019

Löydä oma tapasi markkinoida – hae juhlavuoden maksuttomaan sparraustyöpajaan

Järjestämme maksuttoman Markkinointikompassi-sparraustyöpajan Porissa 13.9. Haluamme tarjota erityisesti pienyrityksille ja yksinyrittäjille mahdollisuuden saada tukea markkinointiinsa. Mukaan työpajaan (tarkempi kuvaus alla) mahtuu kolme yritystä tai yhteisöä. Valitsemme osallistujat sen mukaan, kenen uskomme hakemuksen perusteella hyötyvän sparrauksesta eniten. Voit hakea oheiseen työpajaan Kallon sivuilla olevalla hakemuksella. Hae mukaan 6.9. mennessä. 

YRITTÄJÄ, KIRKASTA MARKKINOINTISI SUUNTA - FASILITOITU TYÖPAJA
Aika: 13.9.2019 klo 12–15
Paikka: Alma Creative Lounge, Pohjoisranta 11 E, Pori

Miten markkinoida, jotta satsaukset tuovat myös tulosta? Jokaisella yrityksellä ja asiantuntijalla toimiva markkinoinnin paletti on omanlaisensa, sillä jokaisen tavoitteet, osaaminen ja asiakkaat ovat erilaisia. Markkinointikompassi-työpajassa autamme sinua kirkastamaan, mihin juuri sinun kannattaa keskittyä ja mikä on juuri sinulle tuloksellisin tapa markkinoida. Kolmen tunnin työpajassa pääset kokeneiden markkinoinnin sparraajien ohjauksessa kirkastamaan oman markkinointisi tavoitetta, selkeyttämään omia tärkeimpiä kohderyhmiäsi sekä hahmottamaan tärkeimpiä viestejäsi ja parhaiten tavoitettasi tukevia sisältöjä. Lisäksi saat käyttöösi työpohjat, jotka auttavat sinulle toimivien kanavien, viestintätyylin, markkinointikeinojen ja aikataulun täsmentämisessä. Saat mukaasi myös monen pienyrittäjän toimivaksi toteaman canvas-pohjan, johon voit yhdelle paperille tiivistää muistin tueksi ja arjen avuksi markkinointiasi ohjaavat keskeisimmät asiat - juuri sinun markkinoinnillesi suuntaa näyttäväksi markkinoinnin kompassiksi. 

Markkinointikompassi-työpaja sopii sinulle, jos

- pohdit, miten sinun kannattaisi markkinoida ja viestiä omasta osaamisestasi. 
- koet, että tämänhetkiset markkinointipanostuksesi eivät tavoita toivomiasi asiakkaita toivomallasi tavalla.
- tunnet, ettet osaa markkinoida osaamistasi tai tiedä mistä lähteä liikkeelle.
- kaipaat tukea ja vahvistusta ajatuksillesi, miten sinun kannattaisi markkinoida.

“Markkinoinnin sparraus kirkasti yritykseni ytimen. Se oli parempaa kuin arvelinkaan. Lopputulos myös energisoi ja antoi rohkeutta. Nyt näen paremmin kokonaisuuden ja näen pidemmälle. Osaan tehdä tuloksekkaampia tekoja markkinoinnissa.” 
Hyvinvointialan yksinyrittäjä Erja Lahdenperä

Työpajan vetäjät: 

FM, markkinoinnin tradenomi Ella Koota on viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja ja kouluttaja. Ellalla on 15 vuoden kokemus kymmenien yritysten markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja erilaisten materiaalien ja sisältöjen toteuttamisesta. 

Medianomi Eveliina Sillanpää on graafinen suunnittelija, kuvittaja ja tehokkaan visuaalisen viestinnän taituri. Eveliina on toiminut 10 vuotta yrittäjänä ja auttanut lukuisia isoja ja pieniä yrityksiä kiteyttämään viestiään ja markkinoimaan paremmin. 

Written by

Team markkinointikompassi

Next Mihin pienyritys tarvitsee strategiaa