Team markkinointikompassi, August 24 2018

Suunta kohti tehokasta ja tuloksellista markkinointia

Tervetuloa Markkinointikompassi-blogiin! 

Täällä kirjoittavat Ella, Eveliina ja välillä myös taitava harjoittelijamme Emmi. (Joo kyllä, nimen pitää alkaa E:llä, jos haluaa päästä mukaan!)

Koko Markkinointikompassi-sivusto, itse kompassityökalu ja tämä blogi on syntynyt halusta tuoda markkinoinnin suunnitteluapua myös kaikkein pienimpien yritysten saataville. Sellaisille kuin itsekin olemme. Olemme niin nähneet, kuinka paljon moni tarvitsisi ja haluaisi apua markkinoinnin ja viestinnän tekemiseensä, mutta raha. Ja aika. Ja itsetekemisen kulttuurikin.

Kokemustemme mukaan monet pienyritykset tekevät omaan budjettiin nähden isojakin markkinointipäätöksiä ilman tarkempaa suunnitelmaa tai taustatietoa, onko tämä varmasti meille oikea juttu. Jotta markkinoinnilta voi odottaa tuloksia, pitäisi kuitenkin tietää, mitä juuri oman yrityksen kannattaa tehdä, miten ja missä. Meidän ideana on ollut kehittää riittävän simppeleitä  ratkaisuja ja kaventaa tekemistä vain olennaiseen, jotta kaikkien olisi mahdollista saada markkinointinsa tueksi kunnon suunnitelmat ja apua, ettei rahaa enää pala vääriin valintoihin.

Hyvästä suunnittelusta kun on niiiiin paljon hyötyä! Nehän on hommat jo puoliksi tehtykin silloin.

Markkinointikompassi avuksi, ettei menisi pahasti metsään

Meidän ykkösnyrkki suunnitteluavun tarjoamisessa on kehittämämme superliini eli todella tehokkaaksi ja tiiviiksi purettu Markkinointikompassi-suunnitteluprosessi. Se on kehitetty konkreettiseksi työkaluksi strategisen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelun taustalla olevien keskeisten määritelmien ja valintojen purkamiseen. Kompassin avulla voi itse luoda yrityksen markkinoinnille suunnitelman, joka ohjaa kenelle, missä ja miten oman yrityksen kannattaa markkinoida. 

Kompassi on tietysti vertauskuva, joka auttaa löytämään oikean suunnan ja pysymään oikealla reitillä matkalla omaan päämäärään ja maaliin. Oikean suunnan löytämisestä ja siinä pysymisessä auttavasta työkalusta uskomme, että on monelle yritykselle tarvetta. Siksi olemme lähteneet tekemään markkinoinnin ja viestinnän kompassia, avuksi teille. 

Onko teillä jo viimeisen päälle apuvälineet suunnistuksessa(ttelussa) käytössä? 

Ei eksytä, eihän! ;) 

Written by

Team markkinointikompassi

Previous Löydä oma tapasi markkinoida – hae juhlavuoden maksuttomaan sparraustyöpajaan
Next Markkinointistrategia - mitä konsulttijargonia sekin nyt on